Have an account?

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Ένας εχθρός και ένας σύμμαχος για κάθε σου σκέψη





Λοιπόν ζω σε μια χώρα που τη λένε Ελλάδα και όλα σε αυτή τη χώρα είναι μωβ σα χρόνιες μελανιές που δε φεύγουν. Εδώ που λέτε σε αυτή την απίστευτα όμορφη χώρα ζούνε ληστές. Ληστές ευγενείς και ληστές αγενείς.

Τους ευγενείς τους λέμε έτσι, γιατί τους έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός και γιατί τριγυρίζουν χρόνια στις αυλές της εξουσίας. Κάποτε φορούσαν ωραία ρούχα, χρησιμοποιούσαν ωραίες λέξεις και που και που έκαναν και καμιά καλή πράξη και όποιος έκανε την καλύτερη μας έπειθε και τον κάναμε αρχιληστή.

Οι άλλοι, οι αγενείς κλέφτες, είναι κάτι τιποτένια ανθρωπάκια (άσπρα, μαύρα, κόκκινα, κίτρινα) που πεινάνε και βρωμάνε. Δεν έχουν στυλ στην κλεψιά τους, μια κακομοιριά και μια αγανάκτηση μόνο βγάζουν. Αυτοί πάλι τριγυρίζουν χρόνια έξω από την αυλή της εξουσίας.

Και ανάμεσα στους μέσα και τους έξω κλέφτες υπάρχει μια τάφρος που ονομάζεται εδώ σε αυτή τη χώρα λαός.

Ο λαός αυτός κατά πως φαίνεται έχει μια πολύ παράξενη αντίληψη και μνήμη. Πότε κατανοεί και λυπάται τους άθλιους αγενείς κλέφτες και πότε αποφασίζει πως οι άλλοι οι ευγενείς θα κλέψουν μια φορά και για το καλό του λαού. Επίσης όπως έμαθα από την τηλεόραση αυτός ο λαός έχει συμμάχους.
Ακούστε λοιπόν συμμαχίες:  Αναλυτικα...




Μη νιώθετε πια ανασφάλεια για τα μαλλιά σας, υπάρχουν οι τάδε εταιρίες που τα προστατεύουν με 25.000 διαφορετικά είδη περιποίησης μαλλιών, τα οποία τα προσφέρουν με τεράστιες προσφορές για όλους τους ανθρώπους είτε τείνουν στους ευγενείς είτε στους αγενείς κλέφτες.

Φοβάστε τη ζυγαριά σας??? Μην ανησυχείτε, εμείς μπορούμε να σας ταϊσουμε πολύ παχυντικά πράγματα χωρίς άγχος πολύ απλά γιατί μετά θα σας δώσουμε κουπόνι για ένα ινστιτούτο αδυνατίσματος, για γυμναστές, ψυχολόγους, πρωκτολόγους κ.ο.κ

Σας ταλαιπωρεί χρόνια η έννοια των λεκέδων??? Όχι πια, τώρα λερωθείτε άφοβα, έχετε συμμάχους που θα κάνουν τα ρούχα σας σαν τον ευγενών.
Το αυτοκίνητό σας είναι παλιό? Εμείς σας δίνουμε καινούριο και θα χρεωθείτε μόνο για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Δεν έχετε λεφτά? Θα σας δώσουμε εμείς και απλά θα σας κάνουμε αφαίμαξη για περίπου 60 ακόμη χρόνια, κι αν πεθάνετε μην ανησυχείτε θα κυνηγήσουμε τα παιδιά σας.

Έχει συμμάχους πολλούς ακόμη ο λαός, τόσους που δεν φτάνουν όλες οι εκθέσεις από την πρώτη δημοτικού μέχρι το μεταπτυχιακό για να τους καταγράψει κάποιος.
Είναι τόσοι οι σύμμαχοι, όσες και οι ανάγκες που φυσικά δεν έχετε αλλά που θα πάει.... Θα τις αποκτήσετε.
Και πάμε πάλι στους αγαπητούς ευγενείς κλέφτες...

Αυτοί που λέτε εδώ και αμέτρητα χρόνια κλέβουν ότι μπορούν και κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν εντός ης αυλής και να μην χάσουν τις κότες με τα χρυσά αυγά που είναι ο λαός.
Όμως με το πέρασμα των χρόνων και τους γοργούς ρυθμούς εξέλιξης των ευγενών κλεφτών άλλων μεγαλύτερων αυλών παγκοσμίως χάσανε το στυλ τους.
Κι έτσι ενώ ο κόσμος καίγεται, εδώ οι ευγενείς κλέφτες εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εξελίξεις.
Με την απόλυτη αποχή από την πολιτική, με την αποκλειστική ενασχόληση με τα προσωπικά τους έσοδα, τα δούναι και λαβείν τους και φυσικά με την αφαίμαξη του λαού, ο οποίος όπως είπαμε έχει πολλούς συμμάχους.

Πέρα όμως από τον έναν «εχθρό» που ήδη αναφέρθηκε και είναι οι αγενείς κλέφτες, «υπάρχουν» κι άλλοι εχθροί, γιατί τι να τους κάνεις τόσους συμμάχους και τόση καταστολή αν δεν έχεις εχθρούς.

Κάποιοι πετάνε γρίπες στην αγορά, όπως πετούσαμε παλιά αμπούλες βρώμας στα σχολεία, για να πάρουν και κάτι οι ευγενείς κλέφτες από καμιά φαρμακευτική, γιατί βρώμα η δουλειά. Ε! θα χουμε και κανά δύο απώλειες βέβαια, αλλά είναι μέσα στα πλαίσια της ενδυνάμωσης της κοινωνίας.

Κάποιοι αποφασίζουν να ποινικοποιήσουν τη σκέψη της νεολαίας και την έμφυτη τάση για αντίδραση. Βλέπετε τα ανόητα « παιδάκια» δεν καταλαβαίνουν από ευγενείς και αγενείς αλλά έχουν μια αίσθηση δικαίου και αδίκου, η οποία με τη ρουτίνα, το ενοίκιο, τη ΔΕΗ κ.ο.κ αδρανεί.


Κάποιοι πάλι υποδαυλίζουν ότι μπορούν, ο κύριος Χαρδαβέλας ας πούμε, εν μέσω μιας κοινωνίας ρημαδιό, αποφάσισε να αναδείξει ως εχθρό και πάλι τους μουσουλμάνους της Θράκης. Αυτό είναι το πρόβλημα της σημερινής αυλής των ευγενών, κανένα άλλο και εκεί πρέπει να στρέψει την προσοχή του ο λαός. Ότι τάχα μου υπάρχει σχέδιο σε 50 ή περισσότερα χρόνια να θελήσουν οι μουσουλμάνοι να δημιουργήσουν ανεξάρτητο κράτος. Άκουσον- Άκουσον, να τα σκίσουμε τα παλιοτόμαρα. Όσο θα μας σώσει η ομάδα «Ε» κύριε Χαρδαβέλα, άλλο τόσο κινδυνεύουμε από αυτούς τους ανθρώπους. Είναι όμως ντροπή σας, να στέλνετε ανταποκριτές στη Θράκη και να κάνουν όχι ρεπορτάζ, αλλά προπαγάνδα. Είναι δυνατόν να ρωτάτε σε καφενείο χριστιανούς έλληνες πολίτες, αν τους πειράζει που οι μουσουλμάνοι έλληνες πολίτες έχουν περισσότερα παιδιά και σχολείο; Οι άνθρωποι θέλανε να μιλήσουν για την αδιαφορία της ελληνικής πολιτείας για το σχολείο του χωριού και η ρεπόρτερ σας προσπαθούσε να κατευθύνει το ρεπορτάζ στο χριστιανο-μουσουλμανικό ζήτημα (δεν είναι ελληνο-τουρκικό, είναι θρησκευτικό, κοινώς όχι πολιτικό). Ευτυχώς ο μέσος άνθρωπος είναι πιο έξυπνος από εσάς και κανένας δεν τσίμπησε για να σας δώσει τροφή.

Στην ίδια ακριβώς λογική κινούνται και εχθροί, όπως μετανάστες, τοξικομανείς, ομοφυλόφιλοι, αντιεξουσιαστές, καθηγητές, δάσκαλοι, γιατροί, δημοσιογράφοι που σέβονται τη δουλειά τους, συγγραφείς, σκεπτόμενοι και πολλοί άλλοι.

Αυτά που λέτε σε αυτή τη χώρα, που λυμαίνονται συμμορίες, ανδρείκελα, καρικατούρες και που το κυνήγι των μαγισσών δεν έπαψε ποτέ.

Irosworld

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου