Have an account?

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Mε την ανοχή της ΔΕΞΙΑΣ(2004-2009), τα φάγανε όλα! - ΞΥΠΝΑ Γιώργο μου, πρέπει να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη(Άραγε υπάρχει Ελλ.Δικαιοσύνη;)!

Απάτη από φαρμακείο της Αττικής σε βάρος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, η οποία ενδέχεται να υπερβεί το 1.000.000 ευρώ, αποκαλύφθηκε έπειτα από σχετικό έλεγχο του Ιδρύματος.
Όπως διαπιστώθηκε, το φαρμακείο στους λογαριασμούς συνταγών ανέγραφε ποσά μεγαλύτερα της αντίστοιχης αξίας των εκτελεσθέντων συνταγών και στην συνέχεια τα κατέθετε στο ΙΚΑ.

Η απάτη εντοπίσθηκε μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από την Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας Συνταγών και την Φαρμακευτική Υπηρεσία του Ιδρύματος.
Η ζημιά που διαπιστώθηκε από τον έως τώρα έλεγχο ανέρχεται ,σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιδρύματος, στο ποσό των 660.000 ευρώ και εκτιμάται ότι θα υπερβεί το 1.000.000 ευρώ.
Από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ υποβλήθηκε μηνυτήρια αναφορά κατά της ιδιοκτήτριας του φαρμακείου και έχει διαταχθεί η συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της, ως ασφαλιστικό μέτρο για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Ιδρύματος.

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ:

54 ΜΗΝΕΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-4.000.000 ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

-ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! -
ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ)
http://xanthi-blogs.blogspot.com/

1 σχόλια:

LAZAROS είπε...

Να είσαι καλά!

Δημοσίευση σχολίου